På Chaturbate er det viktig å logge av før du avslutter en live-økt for å sikre både din egen og andres privatliv. Når du logger av, avsluttes økten på en sikker måte, og kontoen din blir låst for andre brukere som prøver å logge inn uten tillatelse.
Her er de viktigste aspektene du bør være klar over:
Det reduserer risikoen for at andre kan se eller bruke kontoen din etter at du har forlatt rommet, og hjelper med å holde sessionen sikker.
Chaturbate kan automatisk logge deg ut etter en viss inaktivitet, men hvis du forlater rommet uten å logge av kan kontoen fortsatt være tilgjengelig for andre.
Det er ingen spesifikk tidsbegrensning, men du bør logge av så snart du er ferdig med å chatte eller se på innhold.
Chaturbate tilbyr ingen automatisk logg av-funksjon, men du kan bruke nettleserutvidelser eller skrive skript for å logge av etter en bestemt tid.